Najprej pripravimo Pavlove. Pripravimo jo lahko tudi v naprej, saj počakajo. Ko jo bomo postregli jo samo dokončamo.
Beljake stepamo, da nastane sneg, nato postopoma dodajamo sladkor. Najprej 1/3, dobro stepemo in nato dodamo še 2 in 3 tretjino. Ko se na snegu delajo vršički, dodamo limonin sok in škrob. Sneg nadevamo v dresirno vrečko . Pekač obložimo s peki papirjem in nanj nabrizgamo poljubne oblike, pazimo, da na sredini pustimo prostor za omako in kremo.
Pavlove sušimo pri 90 stopinjah približno pol ure, nato pa temperaturo zmanjšamo na 70stopinj in sušimo še 40 minut. Ko so gotove morajo biti suhe na dotik in brez težav odstopiti od peki papirja.
Za malinovo omako segrejemo maline in sladkor. Ko se sladkor raztopi, omako pretlačimo skozi cedilo, da odstranimo peške.
Za kremo segrejemo smetano do vrelišča, odstavimo in vmešamo belo čokolado. Ohladimo, stepemo in vmešamo mleto domačico.
Nato sladico še sestavimo. Pavlove napolnimo s malinovo omako, nanjo nabrizgamo kremo in okrasimo s svežimi malinami in piškoti domačica