Najprej je potrebno narediti piškotno dno. Zdrobiš piškote domačica in jim dodaš sladko smetano ter maslo. Skupaj premešaš in daš v model torte.
Sledi izdelava čokoladne kreme, ki bo srce torte. Nad soparo skupaj zmešaš ter stopiš sladko smetano, temno čokolado kraš in sladkor v prahu. Potem ko se čokolada malo ohladi dodaš maskarpone sir in dobro premešaš. Okoli lahko dodaš tudi piškote domačica kot dekoracijo. Narejeno maso daš v model torte nad že narejeno piškotno dno.
Za posip potrebuješ zdrobiti piškote ter jih posuti po vrhu že narejene čokoladne kreme oziroma torte.
Kot dekoracijo lahko narediš še čokoladne krogljice in sicer tako da zdrobljene piškote domačica zmešaš in zmiksaš z sladkorjem, margarino, čokolado v prahu ter mlekom. Potem oblikuješ krogljice ter jih povaljaš v čokoladne mrvice kraš. Potem jih položiš na vrh torte.
Torto daš za 4 ure v hladilnik, da se dobro strdi (še bolje pa čez noč).