Najprej spečemo biskvit. Ločimo beljake od rumenjakov. Polovico sladkorja dodamo beljakom in stepemo sneg, drugo polovico pa dodamo rumenjakom in dobro stepemo. Obe zmesi previdno združimo in dodamo še moko. Zlijemo v pekač, obložen s peki papirjem in pečemo 25 minut na 180 stopinj.
Potem se lotimo priprave mase.
V kozico damo kondenzirano mleko, kakav in čokolado v prahu in vanilijevo pasto. Segrevamo. Dodamo še maslo in čokolado ter ju med mešanjem stopimo.
Ko je zmes homogena, jo odstavimo in ohladimo.
Nato nadrobimo ohlajeni biskvit (najlažje v multipraktiku) in vanj vmešamo ohlajeno maso.
Oblikujemo krogljice.
Domaćica piškot prerežemo na pol in vsako polovico previdno napičimo v krogljico. Posnemamo krila netopirja .
Potem nad vodno kopeljo segrejemo Dorina temno čokolado, maslo in mleko in z dobljeno glazuro prelijemo netopirčke. Povrhu še posipamo Kraš čokoladne mrvice.
Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, katere segmente spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.
Vse nastavitve piškotkov lahko prilagodite v meniju na levi strani.