1. Segrejemo pečico na 180 stopinj. Pekač obložimo s peki papirjem. Moko vsujemo na pekač ter jo enakomerno razporedimo. Pečemo 5min toliko, da preprečimo razvoj E coli bakterije in popolnoma ohladimo.
2. Z električnim mešalnikom do kremastega najprej zmešamo maslo ter sladkor. Dodamo mleko ter vanilijev ekstrakt. Nato dodamo ohlajeno moko ter kakav v prahu. Na koncu pa še zmlete ali zdrobljene kekse Domaćica. Vse skupaj dobro premešamo.
3. Iz testa oblikujemo manjše kroglice (cca 2 žlički mase oz. po želji). Kroglice damo med dve prestici. Damo v skrinjo za približno 20 min, toliko, da bo kasneje lažje delati z njimi in s stopljeno jedilno čokolado.
4. Na vodni kopeli stopimo čokolado s kokosovim maslom.
5. Kroglice, ki smo jih vzeli iz skrinje namakamo do polovice ali v celoti v stopljeno čokolado ter mrvice. Počakamo, da se strdi in uživamo!
DOBER TEK!
Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, katere segmente spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.
Vse nastavitve piškotkov lahko prilagodite v meniju na levi strani.