Pripravimo si vse sestavine in pripomočke.
Najprej pripravimo dno torte. Na pekač namestimo peki papir. Nato sesekljamo 130g Domaćica extra choco keksov (lahko jih tudi zdrobimo z valjarjem) in dodamo 6 žlic stopljenega kokosovega masla, ter vse skupaj zmešamo. Ko so zmeti keksi namočeni in zgledajo kot masa, jih z žlico naložimo v pekač in z roko oblikujemo po celotnem pekaču, da dobimo enakomerno dno. Nato damo pekač za pol ure v hladilnik.
Med tem časom si pripravimo sestavine za nadev in nadrobimo kekse na koščke. V eno posodo damo kremni sir in ga z mikserjem miksamo 1-2 minuti, da postane gladek. Potem mu dodamo sladkor v prahu, limonin sok in vanilijevo pasto. Vse skupaj mešamo z mikserjem dokler se sestavine ne povežejo. Zmes damo na stran in v drugi posodi stepamo sladko smetano dokler ne naraste in postane čvrsta. Smetano nato počasi z žlico dodajamo v mešanico iz kremnega sira, ki smo jo pripravili prej, dokler ne vmešamo celotne smetane. Nato nadevu dodamo še koščke Domaćica keksov. Pekač vzamemo iz hladilnika in dodamo nadev, ki ga zgladimo po vrhu in damo ponovno v hladilnik, tokrat vsaj za 6 ur (najbolje čez noč).
Preden želimo servirati torto, jo okrasimo z extra Choco Domaćica keksi, najbolje istih oblik, ter s sadjem, ki je navedeno v receptu. Med pripravo se potrudite, da ne pojeste preveč keksov, da jih ne zmanjka za dekoracijo 😉
Pa dober tek!