1. Zdrobljene piškote in sladkor zmešamo s stopljenim maslom. Razporedimo po tortnem modelu in poteptamo. Shranimo na hladnem.
2. V posodi stepemo sladko smetano. V drugi posodi zmešamo navadni jogurt, grški jogurt, maskarpone in sladkor. Dodamo želatino v prahu za hladno vmešanje.
3. Med tem stopimo čokolado. Združimo stepeno smetano in jogurtovo maso v mousse. Nežno premešamo.
4. Zmes razdelimo na 4 enake dele. V 3 vmešamo različno količino čokolade, da dobimo 3 različne barve moussa.
5. Na piškotno dno razporedimo najtemnejšo mousse kremo in obložimo z malinami. Tako nadaljujemo do najsvetlejše (bele) kreme.
6. Za čez noč postavimo v hladilnik.
7. Okrasimo s domaćica piškoti, maskarpone kremo, kraš čokoladnimi mrvicami in kraš pisanimi mrvicami (belimi in roza)