61
1. Kekse zmelješ v multipraktiku.
2. Dodaš kremni sir, beli evrokrem in 1 zvrhano žlico čokolade v prahu. Zmešaš.
3. Iz mase oblikuješ kroglice približno enake velikosti.
4. Kroglice postaviš v zamrzovalnik vsaj za 1 uro, ali čez noč.
5. Naslednji dan nadaljuješ s čokoladnim prelivom. Najprej stopiš temno čokolado. Polovico kroglic pomočiš v čokolado in jih nato odložiš na rešetko.
6. Še preden se čokolada posuši jih okrasiš. Uporabiš lahko mrvice, kakav ali čokolado druge barve. Torej za temno uporabiš belo in obratno.
7. Ponoviš vajo še z belo čokolado, tako, da boš na koncu imel/-a polovico kroglic črnih in polovico belih.
8. Ko se čokolada strdi, jih previdno vzameš iz rešetke in postaviš v okrasne papirčke. Postrežeš.