1. Razvijemo listnato testo, prerežemo na polovico in oblata prebodemo z vilicami. Spečemo na 180°C, 10 minut, do zlatorjave barve.
2. Za vaniljevo kremo zavremo mleko, dodamo vaniljo in hladimo 10 min.
3. Rumenjake in sladkor stepemo v bledo, gosto rumeno kremo, vmešamo škrob, nato pa v tankem curku vmešamo še vroče mleko. Zmes prelijemo v posodo in jo kuhamo toliko da se zgosti. Nenehno mešamo.
4. Kremo odstavimo in vmešamo maslo.
5. V obod pekača položimo 1 oblat listnatega testa, potresemo z grobo zdrobljenimi piškoti Domačica in čez polijemo vaniljevo kremo. Postavimo v hladilnik, da se popolnoma ohladi.
6. Stepemo sladko smetano in jo sladkamo po okusu.
7. Po ohlajeni vaniljevi kremi potresemo grobo zdrobljene piškote Domačica in obložimo s sladko smetano. Na vrh položimo drugi oblat listnatega testa in za vsaj 2 uri postavimo v hladilnik.
8. Razrežemo na kocke in potresemo z mletim sladkorjem.