Piškote zdrobiš in dodaš maslo in lešnikovo maslo. Dobro premešaš in razporediš po pekaču. Pečico segreješ na 150 stopinj in daš pečti piškotno podlago za 10 min. V vmesnem času zmešaš kremni sir in kislo smetano. Dodaš vanilijev sladkor, limonin sok in limonino lupinico. Mešaš do gladkega. Ko se piškotna podlaga ohladi razporediš srednjo kremno plast po pekaču.
Ponovno daš pekač v pečico za 30-40 minut na 150 stopinj.
V naslednjem koraku pripraviš karamelo. Sladkor stopiš in paziš, da ga ne zažgeš. Ko je sladkor stopljen, dodaš sladko smetano in mešaš. Na koncu potem dodaš še maslo. Malo pomešaš in karamela je pripravljena.
Ko je biskvitna plast in karamela ohlajena lahko razporediš karamelo po biskvitu in potrosiš z zdrobljenimi Domaćica piškoti.
Rezine potem razrežeš in jih daš na rešetke v pečico. V vmesnem času nad vodno kopeljo stopiš čokolado, ki ji dodaš malo kokosovega masla. Ko je čokolada ohlajena, jo preliješ čez rezine. Rezine daš za dobro uro v hladilnik ali zmrzovalnik. Če ne želiš, lahko rezine pustiš tudi brez čokolade.
Rezine so tako pripravljene 🙂