98
- Za piškotno podlago zmeljemo piškote s stopljenim maslom in nadevamo po 1 veliko žlico v posodice za mafine. Damo v pečico na 180 stopinj za 5 minut.
- Za biskvitek zmešano posebaj suhe sestavine skupaj in mokre, razen vrele vode. Nato zmešano suhe in mokre sestavine ter na koncu dodamo vrelo vodo. Vlijemo do 4/5 v posodice na piškotno podlago in pečemo na 180 stopinj 20 minut.
- Kuhamo jagode, da se razpustijo, dodamo sladkor in limono po okusu ter spasiramo.
- Ko se jagode in mafini ohladijo, izdolemo luknjice v biskvitku in jih nadevamo z jagodnim polnilom.
- Za svetlo kremo, stepemo smetamo in dodamo mascarpone ter stopljeno belo čokolado ter nadevamo.
- Nato mafine potresemo z mešanico naskljanih lešnikov in piškotov.
- Za temno kremo segrejemo smetano, ne sme zavreti in z njo prelijemo nasekljano čokolado, ohladimo, spetemo z mikserjem in nadevamo.
- Nazadnje še okrasimo Domačicacakes z Domačica piškoti.