BISKVIT
Ločimo rumenjake in beljake. Rumenjake penasto stepemo s sladkorjem, beljake stepemo v čvrst sneg. Mešanici rumenajkov in sladkorja dodamo olje in vodo, dobro premešamo ter dodamo moko s pecilnim praškom. Na grobo nalomimo domaćica piškote in jih dodamo mešanici. Na koncu nežno vmešamo sneg. Pečemo v pečici 45 minut na 200 stopinj.
KREMA
V posodi zmešamo smetano, mascarpone, sladkor in vanili sladkor ter mešamo do željene konsistence.
SESTAVLJANJE TORTE
Pečen biskvit razrežemo na štiri enakomerne oblate. V tri oblate na sredini izrežemo enakomerne luknje in se lotimo sestavljanja torte. Okoli prvega oblata namestimo acetatno folijo na zunanji in na notranji rob (sredinski izrez). Biskvit najprej navlažimo z mlekom nato ga premažemo z malinino marmelado ter kremo. Na plast kreme položimo maline in nalomljene domaćica piškote. Postopek ponovimo še z naslednjimi dvema oblatoma in damo torto za štiri ure v hladilnik. Ohlajeno torto vzamemo iz hladilnika in odstranimo acetatno folijo iz sredine. V luknjo damo nalomljene domaćica piškote in mrvice za element presenečenja pri rezanju torte. Ko napolnimo luknjo, položimo zadnji oblat in jo vrnemo v hladilnik za še vsaj dve uri. Po dveh urah torti odstranimo acetatno folijo in jo premažemo s preostalo kremo ter jo okrasimo.