Biskvit:
Beljake stepemo v čvrsti sneg, dodamo sladkor in na koncu vmešamo moko. Tortni model (premer 20cm) obložimo s peki papirjem in premažemo z maslom. Na dno razporedimo zdrobljene kekse Domaćica in nanje nežno razporedimo beljake (sneg). Pečemo 10min na 180°C, da beljaki dobijo malo barve. Ohlajeni biskvit obrnemo na podlago tako, da je biskvit na dnu, keksi pa na vrhu.
Lešnikova krema:
V posodi zmešamo maskarpone, lešnikovo maslo in lešnikov krokant. V drugi posodi stepemo sladko smetano z vanilijevim sladkorjem. Nato smetano z lopatko vmešamo v zmes z maskarpone sirom in lešniki. Kremo nadevamo na biskvit in počakamo da se strdi.
Čokoladni mousse:
Nad paro stopimo čokolado. V drugi posodi stepemo sladko smetano. Nato mlačni čokoladi narahlo primešamo stepeno sladko smetano in zdrobljene kekse Domaćica, ter zmešamo v enotno zmes. To zmes nadevamo na lešnikovo kremo in pustimo da se strdi.