Browniji:
Maslo in temno čokolado stopimo nad vodno paro. V drugo posodo presejemo suhe sestavine – moko, sladkor, sol in kakav. Stopljeno mešanico masla in čokolade prilijemo suhim sestavinam in premešamo. Nato ubijemo jajce, enega za drugim in vsakič na hitro premešamo z ročnim mešalnikom. Čisto na koncu dodamo še nasekljano temno čokolado Dorina z Domaćica piškotom in dodatnih 50 g Domaćica original piškotov.
Maso razporedimo na pekač, obložen s peki papirjem in pečemo 20 minut na 180 °C. Ohlajeni brownie nadrobimo v kozarec.
Limonin mousse:
Sladkor smetano, mleko in limonin sok zlijemo v kozico, dodamo še večji košček limonine lupinice ter segrevamo. Tik pred vretjem odstavimo, limonino lupinico odstranimo. Iz beljakov stepemo sneg, rumenjake pa zmiksamo skupaj s sladkorjem. Mešanici sladkorja in rumenjakov nato počasi prilivamo vroče mleko s smetano in limoninim sokom ter ves čas mešamo. Nato prelijemo nazaj in kuhamo še nekaj minut, da se krema zgosti. V vročo kremo vmešamo želatino, nato pa pustimo, da se ohladi na sobno temperaturo. Sedaj je čas, da nežno vmešamo še sneg iz beljakov. Kremo prelijemo čez piškotno brownie podlago. Okrasimo z nekaj stepene sladke smetane in Domaćica piškotom.