Biskvit: Maslo in Dorina čokolado stopino v kozici. Nato ločimo beljake in rumenjake, beljake stepemo v sneg. V rumenjake dodamo sladkor in maso iz kozice (maslo in čokolada). Nato dodamo še presejano moko in pecilni prašek. Dodamo še malo ruma. Domačica kekse zdrobimo in jih primešamo v maso. Po želji lahko dodamo se malo mleka. Maso dodamo v pekač in pečemo na 190 stopinj cca 45-60 min oz. po občutku.
Krema zamrznjene maline stopino, segrejemo v kozici in zmiksamo ter nato precedimo, da odstranimo pečke. V še vročo zmes dodamo želatino in dobro zmešamo. Dodamo sladkor, maskarpone in sok ter lupinico limete. V ločeni posodi stepemo sladko smetano in dodamo v skupno zmes.
Pečen biskvit narežemo na 4 enake dele in vsakega dobro navlažimo z mlekom, lahko tudi malo z rumom (tekom sestavljanja). V prvo plast kreme dodamo sveže maline, v drugo Domačica kekse (malina) ter v tretjo plast zoper dodamo sveže maline tekom sestavljanja tortice. Plasti si sledijo: biskvit, krema s svežimi malinami, biskvit, krema z Domačica keksi (malina), biskvit, krema s svežimi malinami ter biskvit. Dekoriramo po želji 🙂