Piškotno dno:
Domaćica kokos piškote zmeljemo, na drobno nasekljamo belo čokolado in dodamo raztopljeno maslo ter premešamo. Maso razporedimo v pekač premera 24cm in pustimo, da se strdi.
Pomarančna krema:
V posodi zmešamo pomarančni jogurt z cimetom in sladkorjem. 4 liste želatine namočimo v vodo, da jih zmehčamo, jih ožamemo in v kozici raztopimo na nizki temperaturi. Ko se želatina raztopi, jo z mešalnikom primešamo jogurtovi masi. Maso razporedimo po piškotnem dnu in pustimo v hladilniku, da se učvrsti.
*na drobno nasekljamo Dorina čokolado Speculaas in razporedimo po kremi za crunch
Jabolčna krema :
Postopek pri tej kremi je identičen kot pri prejšnji, le da uporabimo jabolčni jogurt. Ko kremo razporedimo po koščkih čokolade spet damo v hladilnik, da se učvrsti.
Sadni žele:
Ožamemo pomaranče in limone, naribamo malo lupinice te dodamo žličko marakujinega soka ter sladkor in vse skupaj kuhamo na nizki temperaturi. Želatino namočimo, ožamemo in dodamo soku, nato mešamo, da se popolnoma raztopi. Ko se osnova ohladi do mlačnega, jo prelijemo čez jabolčno plast in pustimo da se strdi.
Po končanem se torta poljubno okrasi in pa dober tek želim!