Kekse domačica zmeljemo in jim primešamo stopljeno maslo ter smetano.Kekse lepo razporedimo po modelu in damo v hladilnik. Medtem pripravimo prvo kremo. Namočimo želatina ter nad paro raztopimo čokolado. Stepemo si smetano.Stopljeno čokolado primešamo k siru mascarpone in ji dodamo še želatino.Nakoncu primešamo še smetano in kremo lepo razporedimo po modelu.Na kremo podavamo domačica kekse,ki smo jih malo namočli v mleko. Torto damo v hladilnik in pripravimo drugo kremo . Namočimo želatino,stopimo čokolado in stepemo smetano. Čokolado primešamo k mascarpone siru in dodamo še želatino. Nakoncu primešamo se smetano in dodamo nadrobljene kekse. Kremo razporedimo po modelu in damo na hladno za par ur.Ko je torta ohlajena pripravimo preliv, tako da nad paro raztopimo smetano in čokolado. Jo lepo prelijemo po torti in torto okrasimo kakor želimo.
Ta spletna stran uporablja piškotke, tako da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate naši skupini, da razumejo, katere segmente spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.
Vse nastavitve piškotkov lahko prilagodite v meniju na levi strani.