Recept je primeren za tortni pekač premera 22cm.
Priprava biskvita:
Jajca in sladkor stepamo. Prilijemo olje ter črno kavo in na hitro zmešamo. Dodamo še moko, kakav v prahu in pecilni prašek vse skupaj zmešamo v enakomerno zmes. Pekač obložimo s papirjem za peko, vanj vlijemo biskvitno maso, jo poravnamo in pečemo približno 20 minut na 180°.
Priprava diska domaćica Nutella:
Sladko smetano segrejemo skoraj do vretja. Prelijemo jo čez Nutello in zmešamo, da dobimo enakomerno gosto zmes. Na koncu primešamo še zdrobljene Domaćica piškote. Pekač za torto, ki je za 4 cm manjšega premera od torte, po dnu obložimo s prozorno folijo. Vanj vlijemo mešanico. Disk hladimo v hladilniku tako dolgo, da se popolnoma strdi.
Priprava kreme domaćica:
Maskarpone in sladkor zmešamo skupaj. Vanilijev strok prerežemo in postrgamo sredico ter dodamo v maskarpone kremo. Primešamo še instant želatino in stepamo da se nekoliko strdi. V ločeni posodi stepamo sladko smetano in jo primešamo v maskarpone kremo. Na koncu primešamo zdrobljene Domaćica piškote.
Sestavljanje torte:
Pekač za torto obložimo z acetatno folijo in vanj položimo bisvit. Biskvit premažemo s polovico Domaćica kreme. Ohlajen disk vzamemo iz hladilnika in ga položimo na sredino kreme. Narahlo ga pritisnemo navzdol, da se oprime kreme. Premažemo z drugo polovico kreme. Domaćica piškote zmeljemo in posujemo po vrhu torte. Torto hladimo v hladilniku vsaj 8 ur ali najbolše čez noč. Po želji jo tudi okrasimo.