Postopek za piškotno dno:
1. Piškote zmeljemo.
2. Dodamo jim stopljeno maslo in smetano.
3. Vse skupaj dobro zmešamo v enotno zmes in jo dobro potlačimo na dno pekača.
4. V notranjost pekača namestimo acetatno folijo.
Postopek za čokoladno plast:
1. Čokoladi dodamo 50 ml sladke smetane in jo raztopimo nad paro.
2. Lističa želatine za 10 minut namočimo v mrzlo vodo. Po desetih minutah ju dobro ožamemo, damo v vročo čokolado in mešamo, da se raztopita.
3. Ko se čokolada ohladi, 170 ml smetane stepemo do čvrstega.
4. V sladko smetano nežno vmešamo ohlajeno čokolado.
5. Čokoladno kremo vlijemo v tortni obroč čez piškotno plast.
Postopek za belo-čokoladno plast:
1. Beli čokoladi dodamo 50 ml sladke smetane in jo raztopimo nad paro.
2. Lističa želatine za 10 minut namočimo v mrzlo vodo. Po desetih minutah ju dobro ožamemo, damo v vročo čokolado in mešamo, da se raztopita.
3. Ko se čokolada ohladi, 170 ml smetane stepemo do čvrstega.
4. V sladko smetano nežno vmešamo ohlajeno čokolado.
5. Kremo bele čokolade vlijemo v tortni obroč čez čokoladno plast.
Postopek za čokoladni ganache:
1. Smetano segrevamo skoraj do vretja, jo odstavimo in vanjo vmešamo čokolado. Dobro mešamo.
2. Čokoladno maso ohladimo in prelijemo prek bele-čokoladne plasti.