Postopek priprave kreme:
1. V mleko damo sladkor, koruzni škrob ter mešamo do gostote pudinga.
2. Ko je krema skuhana, dodamo 200g bele čokolade ter mešamo, da se čokolada stopi. Narejeno kremo damo v posodo ter prekrijemo s folijo. Najbolje je, če se krema hladi kar čez noč v hladilniku.
3. Ko je krema dobro ohlajena, jo dobro zmiksamo, da pride gladka.
4. Maslo sobe temperature zmiksamo ter dodamo v kremo. Iz kreme vzamemo cca. 400g kreme ter zmešamo s stopljeno mlečno čokolado.
5. V belo kremo dodamo 200g mletih Domaćica piškotov.
Postopek za pripravo biskvita:
1. V mešalniku penasto umešamo rumenjake in sladkor ter posebaj beljake do čvrstega snega.
2. Zmanjšamo hitrost mešanja in počasi dodajamo olje in vodo.
3. V zmes z jajci z lopatko dodobra primešamo suhe sestavine, da dobimo enotno zmes, brez grudic, nato pa še beljake ki smo jih pred tem zmiksali do čvrstega snega.
4. V segreti pečici pečemo na 160 °C približno 45 minut.