PIŠKOTNA PODLAGA:
Piškote zmeljemo v multipraktiku dodamo kokosovo moko , i8n stopljeno čokolado, pognetemo v gosto maso .
Maso razvaljamo med dvema peki papirjema, na 5 mm debelo .
izrežemo obliko eclairja in damo v hladilnik da se strdi.
ANANAS PASIJONKA ŽELE :
Ananas narežemo na majhne kocke, damo v kozico skupaj z sladkorjem in ga karameliziramo, potem ga damo v multipraktik in zmiksamo dodamo pasijonkin pire , zmešamo in dodamo namočeno želatino.
Žele nalijemo v model in ga zamrznemo.
KOKOSOVA KREMA :
Smetano zavremo in z njo poparimo kokosovo moko , ohladimo.
Zmešamo mascarpone in smetano , dodamo stopljeno belo čokolado in kokos .
Zmešamo dodamo namočeno želatino .
SESTAVLJANJE SLADICE :
V model damo kokosovo kremo in vanjo potopimo ananasov in pasijonkin pire , do vrha napolnimo še z kokosovo kremo. Sladico damo za par ur v zamrzovalnik da se popolnoma strdi, med tem pripravimo obliv .
Zmrznjeno sladico vzamemo iz modela in jo takoj oblijemo z oblivom .
Nato jo položimo na piškotno podlago , in dekoriramo.
Za dekoracijo uporabimo kokosovo moko, koščke želeja , piškote domačica .